Havo next

Berechja College zet een spannende stap vooruit met HAVO NEXT! Een unieke en toekomstbestendige aanpak wacht op uw kind, onze leerling, die niets minder verdient dan onderwijs dat zowel de horizon verbreedt als de kennis verdiept. Met een mix van theorie en praktijk, is HAVO NEXT perfect voor elke havoleerling die klaar is om meer te doen en te leren dan ooit tevoren. De uitdagende plusprogramma’s zijn speciaal ontworpen om de sterkere havoleerling te prikkelen en te inspireren.

HAVO NEXT is de natuurlijke volgende fase na onze solide havo-onderbouw, waarbij onze frisse visie de ontwerpprincipes onthult. We omarmen innovatie, moedigen een onderzoekende geest aan en richten ons op de toekomst, terwijl we de wereld van onze leerlingen vergroten met eigentijds, realistisch en ervaringsgericht onderwijs. We dagen onze leerlingen uit om ondernemend, onderzoekend en creatief te zijn, wat allemaal samenkomt in HAVO NEXT.

HAVO NEXT is geen aparte plusklas; het is een verrijkende laag die toegankelijk is voor alle havoleerlingen. Met een scala aan vaste en keuzevakken, is het ook de ideale plek om essentiële vaardigheden voor de 21e eeuw te oefenen, zoals samenwerking, onderzoek, ontwerp en presentatie. Kortom, HAVO NEXT is niet alleen een onderwijsprogramma, het is een avontuur dat wacht om ontdekt te worden!

Keuzeprogramma

Onderdeel Havo 1 Havo 2 Havo 3
Cambridge Engels* V V V
Delf Frans* V V
Next-challenge V V V
Next-talent* V V
Job-shadows V V
Blik naar buiten V
Formatief handelen V V V
Activiteiten op EC V V V
Blended learning V V V

Paulus van Slooten

Teamleider TL en Havo
Menu