17 januari Open Dag

Een kijkje nemen op de meest bruisende school van de polder? De school die leerlingen eerst laat ruiken en proeven aan een breed scala aan vakken, en dan pas laat kiezen? Die leerlingen ontwikkelingsgericht onderwijs laat beleven in een kansrijke omgeving? Dat is een omgeving met geweldige beroepsprofielen, nieuwe vakken en nieuwe kansen. Dát is het Berechja College.

Je bent van harte welkom op onze Open Dag. Je gaat daar ervaren hoe we onze missie en visie handen en voeten geven! Dat beleven en dat ervaren… Woensdag 17 januari ’24 18.00 – 21.00 uur. We zien uit naar je komst!

Belangrijkste doel van ons gedegen en frisse docententeam is een nieuwe generatie afleveren, die straks sterk gemotiveerd met hun vak en toekomst begint. Dat doel bereiken we kort samengevat; door lesgeven breder te trekken. We zijn ons sterk bewust van onze maatschappelijke rol en zijn trots op onze betrokkenheid bij de samenleving. Daardoor groeien we als kool en nemen we een bijzondere plek in op ons mooie voormalige eiland. Ons docententeam bestaat uit doorzetters, en ervaren feedback als verfrissend. Ontwikkelingsgericht dus.

Het Berechja College is interessant, omdat je hier volop ontwikkelingsmogelijkheden hebt. Als leerling wil je natuurlijk ruimte om jouw ideeën vorm te geven. Die ruimte krijg je bij ons. Dat zie je ook terug in onze missie: ‘Door onderwijs zien we kansen. Het is onze missie om samen met leerlingen te leren en te werken aan een ondernemende en verantwoordelijke houding. Zo werken we aan een toekomst vol van hoop, waardoor wij met elkaar de wereld een beetje mooier maken.

Dat is kansrijk én zegenrijk onderwijs. Zien we je op onze Open Dag?

Woensdag 17 januari, 18.00 – 21.00 uur.

 

 

Recent nieuws
Menu