Berechja in Hardenberg!

Afgelopen woensdag hebben de leerlingen van Klas 3 Dienstverlening & Producten levensecht en ervaringsgericht onderwijs gehad tijdens hun bezoek aan de Infra- en Relatiedagen in Hardenberg. De uitnodiging, mogelijk gemaakt door BAM, bood de leerlingen een unieke kans om kennis te maken met de wereld van infratechniek.

Gedurende de dag werden de leerlingen ondergedompeld in diverse activiteiten die gericht waren op het verkennen van verschillende aspecten van de infratechniek. Van het werken aan een electra-opstelling tot het oplossen van uitdagende puzzels in een escaperoom en zelfs het samenstellen van een muurtje, de leerlingen kregen een breed scala aan ervaringen voorgeschoteld.

Niet alleen werden de leerlingen intellectueel gestimuleerd, maar ze werden ook goed verzorgd tijdens de excursie. Een verfrissend drankje en een smakelijk patatje zorgden ervoor dat de energie hoog bleef tijdens deze leerzame dag.

Deze excursie vormt een integraal onderdeel van het profiel Dienstverlening & Producten en speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van de leerlingen bij het maken van weloverwogen keuzes met betrekking tot hun vervolgopleiding.

 

Recent nieuws
Menu