Geweldige prestatie op de actiemarkt van het Berechja College: €7500 opgehaald voor de KNRM!

Afgelopen donderdag was het plein van onze school het bruisende toneel van een mooie samenwerking tussen het Berechja College en de KNRM. Met als doel nieuwe overlevingspakken voor de lokale redders te bekostigen, organiseerden we een toffe actiemarkt. En wat een succes was het!

Onze leerlingen zetten hun beste beentje voor: elke klas nam de verantwoordelijkheid voor een specifiek onderdeel van de actiemarkt. Het resultaat was een plein vol levendigheid, waar iedereen van jong tot oud kon genieten van een scala aan activiteiten en lekkernijen. Van paardrijden tot het proeven van heerlijk gerookte zalm, er was voor elk wat wils.

Niet alleen aan de volwassenen werd gedacht, ook de jongste bezoekers werden vermaakt met prachtige schminkcreaties, verzorgd door leerlingen van onze afdeling Zorg & Welzijn. Bovendien was de KNRM zelf aanwezig, waarbij de bezoekers kennis konden maken met diverse aspecten van het reddingswerk. Er werd zelfs een reddingsvlot opgeblazen en de leerlingen konden overlevingspakken aantrekken.

De actiemarkt is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt op het Berechja College en maakt deel uit van onze bijzondere ‘Goededoelendag’. Met dit evenement geven we uiting aan een belangrijk aspect van onze schoolvisie: het Berechja College is nauw betrokken bij de Urker gemeenschap en legt sterke verbindingen met ouders, bedrijven en samenwerkende organisaties.

Onze leerlingen hebben met enthousiasme gereageerd op deze dag vol betrokkenheid, en ondertussen worden er alweer volop plannen gemaakt voor de volgende Goededoelendag. We zijn ontzettend trots op iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de actiemarkt en willen iedereen bedanken voor hun geweldige steun!

Recent nieuws
Menu