Maritiem & Techniek op koers!

Het eind van het jaar komt weer in zicht en ook de Maritiem & Techniek-leerlingen en docenten zijn weer toe aan vakantie. Echter, eerst nog een PTA-toets en dan afwachten of er toestemming is tot overgang naar het volgende leerjaar natuurlijk.

Ook kijken de leerlingen en begeleidende docenten van leerjaar 4 uit naar de uitslagen van de examens en de diploma-uitreiking, de meeste examenleerlingen hebben zich al ingeschreven voor een vervolgopleiding en kijken uit naar een nieuwe periode op het levenspad.

Op de locatie Friese Poort waar een deel van het profiel Maritiem & Techniek wordt gegeven zijn in afgelopen periode nieuwe schakelborden voor praktijk elektrotechniek en pneumatiek geleverd, de docenten en leerlingen kijk uit naar het in gebruik nemen van deze lesmaterialen.

Samen met het ROC Friese Poort, de gemeente Urk en de Provincie Flevoland bouwen we door aan een sterke maritieme Campus Urk voor breed maritiem en technisch praktijkonderwijs op Urk!

Helaas moeten we vertellen dat dhr. Munsterman voor langere tijd ziek is, namens de leerlingen en docenten bidden we hem kracht en herstel toe, de lessen worden tot de vakantie waargenomen door dhr. Van Slooten en na de zomer door een vertrouwd (nieuw) gezicht bij het Friese Poort, daarover later meer!

Team MAT

Recent nieuws
Menu