Een lekker soepje erbij?
 
Wij delen soeppakketjes uit aan onze leerlingen en teamleden. Omdat we in deze tijd allemaal wel iets warms en positiefs kunnen gebruiken! Het Berechja College zoekt altijd de verbinding en denkt dat het vooral in deze tijd belangrijk is om elkaar te blijven opzoeken en verbinding te maken.
 
De soeppakketjes worden door de mentoren uitgedeeld. Leerjaar 3 beroepsgericht en heel leerjaar 4 zijn op school en krijgen deze leuke verrassing van hun mentor uitgedeeld in de klas. De andere klassen volgen online les en mogen de soeppakketjes bij hun mentor ophalen. Even weer het schoolplein op en de mentor zien!
 
En uiteraard hangt er een echte soepchallenge aan vast: wie de leukste foto deelt met de soep wint een toffe prijs! Veel kookplezier en eet smakelijk!
Recent nieuws
Menu