← Terug naar nieuws

Alle goeds voor 2021 maandag 14 december 2020

Aan alle ouders en verzorgers van de leerlingen van het Berechja College

 

Beste ouders en verzorgers,

In deze bijzondere dagen voor kerst leven we toe naar een tijd van hoop, verwachting en saamhorigheid. De coronapandemie maakt het dit jaar echter op een andere manier tot een bijzondere tijd: op school en in onze samenleving. We moeten nog steeds afstand houden en afzien van veel wat normaal gesproken licht geeft in deze donkere dagen, zoals het samenkomen met geliefden en het gezamenlijk vieren van de Komst van onze Messias.

Het valt ons allemaal zwaar om de decemberdagen zo heel anders door te brengen dan zoals we zouden willen. Misschien ook vanwege zorgen om ziekte die ons of onze dierbaren kan treffen.

Laten we ons vertrouwen op een betere tijd die komt echter niet verliezen! Door elkaar aandacht te geven, een vriendelijk woord en onze genegenheid in deze tijd van corona te tonen, verspreiden we de hoop en warmte die we allemaal zo nodig hebben!

Daarom wens ik u en degenen die u dierbaar zijn met deze persoonlijke brief een kerstwens van geluk, gezondheid en alle goeds voor het jaar 2021 vanuit het vertrouwen dat het licht van Gods liefde altijd vlakbij is!

Een hartelijke groet,                                                 

 

M.S. Sijbom-Hassing

Bestuurder Berechja College